Pangas v alobalu se zeleninou
31. 10. 2008
Suroviny pro 1 osobu:
- 150 g filet pangase
- 150 g mražené zeleniny (jakýkoliv druh)
- 1 žampión
- šťáva z čerstvého citrónu
- pár kapek olivového oleje
- sladká paprika na posypaní
- sůl
Pomůcky:
- alobal
Postup:
Pangase mírně osolíme a okořeníme z obou stran. Poté ho dáme na alobal, kde ho zakapeme olivovým olejem a vymačkanou šťávou z citrónu. Nakonec zasypeme mraženou zeleninou, kterou jsme předem nahřáli chvilku nad párou. Přidáme i nakrájené plátky žampiónu (pokud nemáme zeleninovou směs přímo se žampióny).
Pečeme v troubě v žáruvzdorné misce asi 15 – 20 minut.
Jako příloha se hodí vařené brambory s petrželkou.